Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Upptäck Erla! - 4/2 och 6/3.

Den 4 februari och 6 mars mellan kl 17.30 och 19.00 bjuder vi in till ”Upptäck Erla”. Det krävs ingen föranmälan, men se till att vara på plats strax innan 17.30.

Prova på-dag! 19 mars kl. 13.00-14.30

Står du i vår kö och är intresserad av en plats på Erlaskolan Södra till höstterminen 2019 i årskurs 4-6? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till ett besök hos oss för att se hur vi arbetar när skolan är igång.

Anmälan: Klicka här för att komma till anmälan.

Föräldraföreläsning - 29/1 kl 18-19.30

Ung livsstil – Om barn och ungas hälsa.

29 januari kl 18-19.30

Många av dagens barn och unga sover för lite och sitter mycket framför dator och mobil. Detta får konsekvenser som visar sig på olika sätt, inte minst i skolan. Trötthet, koncentrationssvårigheter och bristande kost- och motionsvanor är några av konsekvenserna av ständig uppkoppling och sömnbrist. Med goda levnadsvanor mår man bättre och presterar bättre i skolan, det hänger ihop.

Anmälan: Klicka här för att komma till anmälan.