Välkommen till Erlaskolan Södra!

Erlaskolan Södra har idag ca 170 elever från årskurs 6 till årskurs 9. Vi finns just nu på Södra Promenaden 60 men till hösten 2017 flyttar vi till nya, fina lokaler på Sprängstensgatan, Vrinnevi Park. I samband med flytten är vi glada att kunna presentera att vi utökar till att även omfatta årskurs 4 och 5. Vid nya lokalen finns Vrinneviskogen nära för lek, hälsa och pedagogik. Kommunikationerna är goda med både bil, buss, cykel och till fots. Receptionen är navet och det första som möter våra elever och föräldrar som kommer till våra Erlaskolor. Här finns alltid en vuxen som möter ditt barn, svarar i telefonen, arbetar med administration och hjälper till på andra sätt när det behövs.

Vi har ett team engagerade medarbetare som skapar trygghet och motiverar eleverna att utveckla sina kunskaper och förmågor. Varje dag. Läs gärna mer om hur vi jobbar.

Inför hösten har vi inlett ett samarbete med Ektorps fritidsgård. Läs mer här.

Se vad som händer på Erlaskolan Södra den närmsta tiden.

Se kalendarium

Vill du börja hos oss?

Här kan du ställa dig i kö till Erlaskolan Södra.

Ställ dig i kö

Har du en fråga?

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har en fråga om skolan, hur man ansöker eller något annat.

Följ oss på Facebook!