Välkommen till Erlaskolan Södra!

Erlaskolan Södra har idag ca 200 elever från årskurs 4 till årskurs 9. Vi finns i nya, fina lokaler på Sprängstensgatan, Vrinnevi Park. Inför hösten 2018 utökar vi ytterligare och tar in fler elever i årskurs 4-6. Nära skolan finns Vrinneviskogen för lek, hälsa och pedagogik. Kommunikationerna är goda med både bil, buss, cykel och till fots. Receptionen är navet och det första som möter våra elever och föräldrar som kommer till våra Erlaskolor. Här finns alltid en vuxen som möter ditt barn, svarar i telefonen, arbetar med administration och hjälper till på andra sätt när det behövs.

Vi har ett team engagerade medarbetare som skapar trygghet och motiverar eleverna att utveckla sina kunskaper och förmågor. Varje dag. Läs gärna mer om hur vi jobbar.

Inför hösten har vi inlett ett samarbete med Ektorps fritidsgård. Läs mer här.

Se vad som händer på Erlaskolan Södra den närmsta tiden.

Se kalendarium

Vill du börja hos oss?

Här kan du ställa dig i kö till Erlaskolan Södra.

Ställ dig i kö

Har du en fråga?

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har en fråga om skolan, hur man ansöker eller något annat.

Följ oss på Facebook!