Välkommen till Erlaskolan Östra!

Erlaskolan Östra är en grundskola från förskoleklass till årskurs nio. Det är den första Erlaskolan (2010) och den största med 500 elever. Vi finns på Vikboplan i Oxelbergen i centrala Norrköping. Läget erbjuder fin utemiljö, närhet till idrottshall och för de föräldrar som arbetar i centrum kan läget inte vara bättre.

Receptionen är navet och det första som möter våra elever och föräldrar vid ingången. Här finns alltid en vuxen som möter ditt barn, svarar i telefonen, arbetar med administration och hjälper till på andra sätt när det behövs. De flesta upplever inte våra klassrum som de klassrum de sett tidigare. Våra lärare har ingen kateder i klassrummet utan längst fram finns ofta en stor rund matta där vi samlas. Vi arbetar mycket tillsammans och anpassar våra lokaler så att de passar både för arbete enskilt och i grupp.

Se vad som händer på Erlaskolan Östra den närmsta tiden.

Se kalendarium

Vill du börja hos oss?

Här kan du ställa dig i kö till Erlaskolan Östra.

Ställ dig i kö

Har du en fråga?

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har en fråga om skolan, hur man ansöker eller något annat.