Kommande aktiviteter på vår skola

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter.

Föreläsning och Disco!

6/12 klockan 18:30-20:00

RECEPTET PÅ ATT FÅ DITT BARNS KROPP OCH HJÄRNA ATT MÅ OCH FUNGERA SÅ BRA SOM MÖJLIGT

Kom och lyssna på Jakob Petersen Klingberg, Årets kiropraktor i Sverige

Tre av huvudingredienserna för att vår hjärna ska utvecklas och må bra är fysisk aktivitet, bra mat och sömn. Jakob kommer prata om hjärnan och kroppens utveckling hos barn och ungdomar: fysisk aktivitet, människans ekosystem, mobilnacke, dålig hållning, maten och sömnens betydelse för en bra hälsa… samt en hel del annat under de ca 90 minuter han håller igång våra hjärnceller.

Jakob har ett unikt helhetstänk på vad som behövs för en bra hälsa. Han jobbar mycket med barn / ungdomar som kiropraktor och friidrottstränare.

Missa inte detta tillfälle att lära dig mer om hur du kan hjälpa ditt barn till en bättre hälsa och skolgång!

Föreläsningen är gratis och ingen föranmälan krävs. Eftersom att föreläsningen och Discot sker samtidigt är detta ett perfekt tillfälle för hela familjen.

Discot:
Team 9 på Erlaskolan anordnar disco för åk 4-7.
6 december 18:00-21:00.
Inträde 20 kr.