Välkommen till Erlaskolan i Falun!

Erlaskolan i Falun är en grundskola från årskurs 4 till årskurs 9. Vi är stolta över våra fina lokaler på Myntgatan 4. Här går cirka 120 elever. Receptionen är navet och det första som möter våra elever och föräldrar vid ingången. Här finns alltid en vuxen som möter ditt barn, svarar i telefonen, arbetar med administration och hjälper till på andra sätt när det behövs.

De flesta upplever inte våra klassrum som de klassrum de sett tidigare. Våra lärare har ingen kateder i klassrummet utan längst fram finns ofta en stor rund matta där vi samlas och en soffa som är flitigt använd och uppskattad. En del av skolan heter Arts & Craft och där finns moderna rum för kreativa ämnen såsom hemkunskap, slöjd, teknik med mera. Vi arbetar mycket tillsammans med varandra och anpassar våra lokaler så att de passar både för arbete enskilt och i grupp.

Att må bra är en förmåga som vi tycker är extra viktig här på Erlaskolan, läs mer om våra förmågor här. Därför är vi i Falun mycket nöjda över att erbjuda god och bra mat varje dag, mycket omtyckt av både elever och lärare.

Välkommen att besöka oss om du vill veta mer!

Se vad som händer på Erlaskolan i Falun den närmsta tiden.

Se kalendarium

Vill du börja hos oss?

Här kan du ställa dig i kö till Erlaskolan i Falun.

Ställ dig i kö

Har du en fråga?

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har en fråga om skolan, hur man ansöker eller något annat.

Följ oss på Facebook!