Aktiviteter på gång

Här fyller vi löpande på med datum för kommande aktiviteter på våra skolor.

Föreläsning för pedagoger 5/3 kl 18.00-19.20 - Erlaskolan Södra

Välkommen på föreläsning för dig som är pedagog eller lärarstudent!

Temat är ”Skola i förändring”. Vad vet vi egentligen om morgondagen? Det enda vi kan vara säkra på är att världen ständigt förändras. Ny teknik, nya jobb och förändrade sätt att arbeta kräver en ny typ av skola. Lyssna till Margareta Dott som belyser vad skolan står i för förändringsarbete för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för att våra elever ska kunna utveckla sina kunskaper och förmågor för att möta sin framtid på bästa sätt. Margareta arbetar som utvecklingsledare på Lärande i Sverige och brinner för skolutveckling med eleven i centrum.

Vi bjuder på sallad och dryck.
Anmäl dig till norrkoping.sodra@erlaskolan.se om du vill komma.

Infokväll 6/3 kl 18.00-19.30 - Erlaskolan Södra

Upptäck Erlaskolan, välkommen på infokväll!

Våra elever tar hand om er och ni får veta hur det är att gå på Erlaskolan. På riktigt. Ni får också möjligheten att ställa frågor till lärare och ställa er i kö.  Hos oss får våra elever träna upp sina förmågor. Varje dag. Erlaskolan erbjuder såklart allt som står i den svenska läroplanen, plus lite mer. Eller ganska mycket mer. Tillsammans blir vi klokare, piggare och mer nyfikna på verkligheten.

Hoppas vi ses!

Experimentverkstad 10/3 kl 10-12 - Erlaskolan Södra

Den 10 mars är ditt barn välkommen att delta i vår experimentverkstad. Barn mellan 9-11 får möjlighet att laborera och experimentera i vår NO-sal. Om många är intresserade så kommer vi prioritera plats för de som inte går på vår skola idag. Vi bjuder på fika!

Anmäl dig senast 8 mars via denna länk.

Föreläsning för pedagoger 13/3 kl 18.00-19.20 - Erlaskolan Falun

Välkommen på föreläsning för dig som är pedagog eller lärarstudent!

Vi bjuder på kaffe och smörgås.
Anmäl dig till anna-lena.jonsson@erlaskolan.se om du vill komma.